31 mars 2018
17:50

Eika-Kambo

Referat: Solängens BK - Eika-Kambo

Dagens andra match spelades något försenad uppe på Öisgården. Motståndarna var ett lag från Moss i Norge. Vi tar tag i taktpinnen från första minut och har ett par farliga chanser men vi lyckas inte få in bollen. Motståndarna har 1-2 chanser men återigen gör vi det jättebra i försvaret i samarbete med Albin. Efter c:a 12 min i första halvlek lyckas vi till slut trycka in 1-0 och sedan rullar det på och vi spelar fantastskt bra hela laget. Alla killar kämpar och sliter hela matchen igenom trots att vi får in mål efter mål så slutar vi inte att kämpa och göra jobbet vilket då gör att motståndarna aldrig får chansen till någon farlighet. När domaren blåser av matchen har vi lyckats göra hela 10-0. Imorgon spelar vi gruppspelsfinal kl. 12.00 på Valhalla IP mot Högaborg som även dom vann sina båda matcher idag.